.

.

Rocketek USB masina încărcător Comutator Inteligent IC 3.1 2 Priza de Bricheta Adaptor,incarcator auto pentru ipad iphone 5s 6s telefon samsung

Rocketek USB masina încărcător Comutator Inteligent IC 3.1 2 Priza de Bricheta Adaptor,incarcator auto pentru ipad iphone 5s 6s telefon samsung

RON 39.92
Din mărfuri


Bullet Point :
1. Multi-funcții incarcator de masina - Până la 4 dispozitive electronice alimentate simultan, converti rapid bricheta de la 1 la 2 masina splitter prize si 2 porturi USB.
2. Build-in în condiții de Siguranță Standard de Siguranță și Inteligent IC pentru a proteja dispozitivele tale : Proiectat cu circuitul inteligent pe deplin protejează dispozitivele de scurt-circuit, supra-incalzire, supra-curenți, și supra-încărcare.
3. Adaptor de Încărcare auto pentru Orice Telefon Mobil Inteligent- în condiții de Siguranță Încărca orice USB dispozitive de putere se numără Apple, Non-Apple Telefoane Mobile și alte dispozitive compatibile, fără interferențe Radio, Bluetooth sau Wi Fi.
Privire de ansamblu :
Rocketek 2 Porturi USB Masina Încărcător și 2 Prize Bricheta Auto Spliter cu Comutator pentru a Salva Masina Ta Electronică de Putere, nu este nevoie să conectați și încărcătorul, reduce uzura si extinde durata de viata.
Adaptor de încărcare auto pentru orice telefoane inteligente includ pentru i Phone, i Pad, i Pod, pentru Galaxy, pentru HTC, Blackberry, MP3 Playere, Camere Digitale, și mai multe dispozitive mobile.
Caietul de sarcini
Dual - Power Splitter Consum - 120 Watts
Tensiune de intrare 12 V / 24 V DC
Ieșire tensiune - 12 V / 24 V DC
Dual USB output - DC 5 V/3.1 a în total
Notă Prietenos
-Dual-Power Splitter pe acest adaptor oferi o putere totală de ieșire nu trebuie să depășească 120 W.
-Bricheta nu suport bricheta funcție.
Garanție
-Dacă aveți orice întrebare despre produs vă rugăm să nu ezitați să contactați noastre de După-vânzare de Servicii de Echipa.
Dispozitive cu smart-IC de control : aparatul afișează max ieșire 3.4 A. Asta nu înseamnă că producția este de 3,4-O intotdeauna , care este pe baza de curent si de tensiune care poate fi tolerată de către acuzat de dispozitiv pentru a controla inteligent dispozitiv Pe baza celor mai eficiente de încărcare.
De ce nu telefonul taxe ajunge la 2.4 sau mai mare?
1 : telefonul mobil nu are suport pentru orice tehnologie de încărcare rapidă;
2 : telefonul mobil nu are suport Qualcomm tehnologie de încărcare rapidă
3 : curentul de încărcare va fi restricționată de calitatea de încărcare sârmă
4 : capacitatea bateriei este diferit, curentul de ieșire va fi diferit,
Telefon mobil suport alte tipuri de tehnologie de încărcare rapidă, mainstream actuale tehnologie de încărcare rapidă a : Qualcomm QC, Media Tek PEP, OPUS VOOC;încărcare rapidă standardele sunt multe, standarde diferite sunt incompatibile unul cu celălalt.
Mare curent de încărcare rapidă standard trebuie să alegeți de înaltă calitate, cablu de date USB pentru a satisface nevoile actuale de transmisie, unele dintre max linia de încărcare de încărcare de pe 1 A sau 2 A, de asemenea, nu poate suporta curentul maxim de ieșire încărcător
QC2.

R

Și cumpărătorii aleg