.

.

Powstro Cupa Incarcator Auto Multi-funcția de Afișare Tensiune 3.1 2 USB Masina încărcător Cigrarette Splitter Bricheta Pentru smartphone GPS DVR

Powstro Cupa Incarcator Auto Multi-funcția de Afișare Tensiune 3.1 2 USB Masina încărcător Cigrarette Splitter Bricheta Pentru smartphone GPS DVR

RON 36.00
RON 48.44
-26 %
Din mărfuri


Caracteristici :
Masina original bricheta poate fi împărțit în 2 prize de acest unu-la-doi bricheta, poate furniza putere pentru 2 dispozitive, cum ar fi GPS și DVR în același timp.
DUAL USB produce Max 5 V/3.1 a curent de ieșire, de sprijin pentru a încărca toate aparatele electronice cu port USB de încărcare, cum ar cum ar fi smartphone, tableta, camera foto, etc.
Independent ON/OFF switch-uri de control cele două bricheta separat. A face vehiculul dumneavoastră mai sigur cu ea și puteți lăsa totul în priză și apăsați doar un buton, atunci când intră sau iese din mașină.
Cu LED pentru a detecta și afișa în timp real a bateriei auto de tensiune, tensiunea de ieșire și curentul de ieșire de turn.
Intelligent design de circuit, acest încărcător portabil masina protejează împotriva scurt-circuit, supra-incalzire, supra-curent, supra-tensiune și supra-încărcare.
Se potrivesc DC 12-24 V tensiune, potrivite pentru diferite masini, camion, SUV, off-road, autobuze, etc.
Notă :
1. La bricheta NU pot aprinde țigările.
2. Inainte de a comanda acest produs, este mai bine pentru a verifica dimensiunea pentru a asigurați-vă că acest produs se potriveste pentru masina ta holder.
3. Compatibil cu tensiunea între 12 V~24 V, vă rugăm să nu încercați alte gama de vehicule.

R

Și cumpărătorii aleg