.

.

8 mod de 10A releu de rețea IP/ Ethernet controler de acces TCP MODBUS 8 în 8 din comutatorul de transmisie

8 mod de 10A releu de rețea IP/ Ethernet controler de acces TCP MODBUS 8 în 8 din comutatorul de transmisie

RON 171.96
Din mărfuri


8 mod de 10 A releu de rețea IP/ Ethernet controler de acces TCP MODBUS 8 în 8 din comutatorul de transmisie
Descriere :
8 mod de 10 A releu controller, cu normal deschis și normal închis ieșire. 8 comuta modul de intrare. Pot fi utilizate pentru controlul inteligent acasă, poate fi folosit pentru două dezvoltarea de telefon mobil sau calculator de la distanță de control lumini electrice, motoare electrice și alte echipamente electrice. Poate fi de asemenea utilizat pentru detectarea caderilor de tensiune în cameră, poate fi conectat la corpul uman senzor infraroșu, pot fi conectate la comutator buton, poate fi conectat cu fum ieșire de alarmă. Oferi C++ cod sursă. Conexiune fiabilă rețea, de rețea deconectarea poate reconecta automat. În TCP modul de serviciu, poate sprijini 4 conexiuni de rețea (spike pe piață numai să suport o conexiune la rețea), utilizarea microcontroler pe 32 de biți (spike pe piață STC8 pic microcontroller), Foarte convenabil parametrul de rețea setarea software-ului. Suport MODBUS TCP, se poate conecta cu kingview.
Produs caracteristică :
1, sprijini activitatea de TCP server.TCP client.UDP.
2, care lucrează în modul TCP server suporta 4 conexiune client.
3, suport protocolul MODBUS TCP, suport kingview.
4, suport actualizări on-line, foarte convenabil program personalizat.
5, puteți personaliza numele dispozitivului, suport Chineză definiție, atunci când nu aparatură de înregistrare și mai greoaie IP nr.
6, puteți personaliza inimii pachete de timp, rupt de rețea de recuperare fiabilitate.
7, folosind de înaltă performanță din Cortex-M3 32-bit microcontroler stm32f103c8, și nu este disponibil în piață, pe 8 biți microcalculator și chip rețea folosit este w5500 hardware de protocol, și ENC28 J60 nu este low-cost.
8, poate lucra în comuta în modul de transmisie.
9, există trei descărcarea firmware-ului prin configurarea proiectului, și anume comutator general de transmisie a firmware-ului, firmware-ului, firmware-ul de acces. Generic firmware-ul este de lucru în modul slave, comandă-control, comutator cantitatea de transmitere a firmware-ului, este folosit în perechi, pe care de intrare de control o altă ieșire, fiecare corespunzând la intrare ieșire de comandă de un alt releu. Acces firmware-ul, poate citi cap cu 4 protocol Wiegand 26.
P arameter:
Alimentare : 9-24 V DC alimentare, nu mai puțin de 2 A.
Ieșire : 8 releu de ieșire, fiecare putere maximă de 2 kw, curentul maxim de fiecare canal este de 10 A, tensiune maximă 250 V (AC sau DC poate fi), tensiune de ieșire, de ieșire este comutatorului releului.
Intrare : intrare comutator, pasive sau active, active 5 V.

R

Și cumpărătorii aleg