.

.

Noutatea Electronice de Control de la Distanță Șarpe cobra Animal Truc Terifiant Rău Jucării Creative Cadouri

Noutatea Electronice de Control de la Distanță Șarpe cobra Animal Truc Terifiant Rău Jucării Creative Cadouri

RON 76.00
RON 121.12
-37 %
Din mărfuri


Control de la distanță Șarpe de Jucărie - 17" Reîncărcabilă Infrarosu RC Cobra Jucărie cu Retractabil Limba și Swinging Coada pentru Copii Distracție de Halloween, de Crăciun Cadouri de Ziua de nastere
INFRAROȘU TELECOMANDĂ ȘARPE de JUCĂRIE : Acest joc realist de control de la distanță șarpe de jucărie este super-realiste, corpul segmentat pentru excelenta alunecând de acțiune. Puteți controla mișcarea sa cu Ou de la distanță, înainte, la stânga și la dreapta, opri, retractabil limba, legănându-coada.
PERFECT FARSOR : UN mod perfect de a crea un râs de îndată ce ți-a venit cu un foarte bun sistem. 3 frecvențe diferite disponibile pentru a juca, e amuzant și poate speria oamenii, vă rugăm să fiți atenți cu cineva care este speriat cu șarpe.
SPECIFICAȚIE de PRODUS : Super simulare dimensiune : 43 x 3.5 x 8cm / 16.9 x 1.4 x 3.1 cm. Părți componente : Naja Sarpe + Ou de Control de la Distanță (ruleaza pe 3 buton-baterii incluse) + incarcare USB-Cablu.
MARE CADOU : simulare de plastic face acest naja cobra șarpe de jucărie super arata super realiste, super realist bucurie vizuală, și să ia atât de mult distractiv pentru copii pentru copii Halloween, Crăciun, Cadou de Ziua de nastere.

R

Și cumpărătorii aleg