.

.

3.7 V litiu polimer baterie 802045082045 MP3 MP4 telefon fără fir 700MAH baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

3.7 V litiu polimer baterie 802045082045 MP3 MP4 telefon fără fir 700MAH baterie Reîncărcabilă Li-ion cu Celule

RON 33.00
RON 44.00
-25 %
Din mărfuri

Bine ati venit La Magazinul Nostru, Dacă aveți nevoie de p leasing comanda,Multumesc! Sfaturi : Salut,prietene,vă rugăm să rețineți,Dacă mintea nu se cumpara,sper că puteți înțelege,Multumesc! 1. Înainte de a cumpăra vă rugăm să confirmați mașină dacă pentru a sprijini acest battery Battery model este sizeas timp cât dimensiune adecvată poate. 2. Baterii Tensiune de 3.7 V-4.2 V sunt normal Battery Dimensiune și Capacitate a de eroare range But putem gasi unul potrivit pentru tine. 3. Cele mai multe tipuri de baterii nu au pulverizat Baterie Model Voltage Capacityetc., NICI cu Amănuntul Box Packed în condiții de Siguranță în Punga cu Bule. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. Dacă acest articol cu un plug vă rugăm să nu uitați să ne spuneți ce fel de mufa ai wantotherwise vom trimite articol fara conector pentru tine. Caracteristici : 1. 100% de brand nou. 2. De înaltă calitate și de mare capacitate. 3. Built-in de protecție a circuitului de PCM pentru a preveni supra încărcare sau descărcare peste. 4. Pachetul include : 1 x BUC baterie Reîncărcabilă litiu polimer. Aplicații 1. Bateria este prevăzută cu o placă de protecție, care are funcții de prevenire peste încărcare, peste de descărcare, supra-curent, scurt-circuit, etc. 2. Acest produs este în principal aplicabilă MP3 MP4 MP5 Navigator GPS PSP Bluetooth Jucării DVR Difuzor Microfon Reportofon Telefon Mobil de Alimentare de Urgență Tablet PC PDA Telefon Mobil aparat de FOTOGRAFIAT Power Bank DVD EVD Ceasuri Inteligente E-carti Notebook Elicopter Tigari Electronice și alte dispozitive electronice.
Model : 802045
Capacitate : 700 MAH
Voltaj : 3.7 V
Dimensiuni : grosime 8 MM latime 20 MM lungime 45 MM
Una, MP3 viață a bateriei de litiu
Ca baterie litiu telefon mobil, MP3 built-in baterie cu litiu de viață este adânc de încărcare a pus aproximativ 300-500 de ori (GB), care este de aproximativ unul sau doi ani după ce a jucat timp va fi scurtat în mod evident, unele chiar complet în imposibilitatea de a porni, trebuie să înlocuiți bateria nouă. Și aproape toate brand-name mașină fără serviciu clienți serviciu, în scopul de a reduce costurile, instalat în care este folosit pentru a B bateria produse (fabrica de produse defecte, defecte, calitate), de uz general, de trei luni după performanța bateriei poate scădea, speranța de viață mai scurtă.
Doi, MP3 baterie cu litiu timp de redare
Capacitatea mașinii și timpul de joc și consumul de energie a bateriei este legat la dimensiunea ecran mai mare, puterea generală a bateriei este, de asemenea, mai mare. Baterie cu litiu de 1.

R

Și cumpărătorii aleg