.

.

5pcs Ceramică Mânerul Ușii Buton Europene Dulap Cabinet se Ocupă de Garderoba se Ocupe de Floare de Lalea Sertar Trage

5pcs Ceramică Mânerul Ușii Buton Europene Dulap Cabinet se Ocupă de Garderoba se Ocupe de Floare de Lalea Sertar Trage

RON 38.00
Din mărfuri

5pcs Ceramică Mânerul Ușii Buton Europene Dulap Cabinet se Ocupă de Garderoba se Ocupe de Floare de Lalea Sertar Trage Caracteristici : din ceramică de înaltă calitate mobilier butoane trage de manere de Dimensiuni Mari buton Lungime de 55mm, inaltime 35 mm, distanță între orificii : 16mm Dimensiune mai Mică buton Diametru 38mm, inaltime 30mm Durabile,utile,ușor să instalați șuruburile sunt prevăzute pentru instalarea Perfect pentru sertar , Dulap cabinet ,dulap ,dulap dulap piept bin etc
Notă : vă Rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare. Culorile pot fi usor diferite datorită diferenței de afișare
Poze :
Livrare :
1. Va vom trimite comanda dvs. în termen de 36 de ore de plata a fost primit.
2. Vă rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale sunt expediate următoarei zile lucrătoare.
3. Transport la cele mai multe dintre țări este complet gratuit, de obicei, este nevoie de 25-55 de zile lucrătoare la toate lumea de avion.
4. Puteți alege, de asemenea, de livrare de urgență, și vă poate determina să plătească taxa de transport atunci.
5. Și vă rugăm să rețineți că transportul maritim internațional citate NU include orice taxe vamale (cei care sunt cumpărători responsabilitatea). Nu vom marca element la fel de CADOU pe formulare personalizate, așa că vă rugăm să înțelegeți că.
Feedback-ul :
Pls da-ne 100% feedback pozitiv după ce te-ai produselor noastre, eu va apreciez foarte mult asta. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, noi credem că comunicarea este mai bună modalitate de a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.
Contact :
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspuns cât mai curând posibil în 24 de ore. Iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. Vă mulțumim pentru vizionarea produsele noastre!!!

R

Și cumpărătorii aleg