.

.

Cablu VGA 3+9 1,5 m VGA male la VGA de sex feminin M-F HD Cablu de Extensie 3 9 cu suruburi Pentru Calculatorul Proiector Laptop Monitor HDTV

Cablu VGA 3+9 1,5 m VGA male la VGA de sex feminin M-F HD Cablu de Extensie 3 9 cu suruburi Pentru Calculatorul Proiector Laptop Monitor HDTV

RON 47.00
RON 51.52
-9 %
Din mărfuri

Cablu VGA 3+9 1,5 m VGA male la VGA de sex feminin M-F HD Cablu de Extensie 3 9 cu suruburi Pentru Calculatorul Proiector Laptop Monitor HDTV Informații despre Produs Denumire Produs VGA cu Cablu VGA cu 15 pini de sex masculin de intrare și de sex feminin de ieșire Sârmă Spec.
1,5 m : 28 AWG, OD : 8.0 mm
Conector placat cu Aur, shell : 1μ, persoane de contact : 3 μ Innermold PE (folie folie de cupru și sudat în jurul folie de cupru) Overmold PVC (de mediu) Lungime de 1,5 m (personalizabil prin cablu lungime) de Culoare Negru MOQ 1 BUC Personalizare OEM / ODM de Ambalare cutie Cadou Element Greutate 230g (1,5 m) de Testare a Calității Electrice de testare și inspecție vizuală de Garanție de Un an Funcția Produs
1. Cablul link-uri la oricare VGA-echipat computer desktop sau laptop la un calculator, monitor, ecran, sau proiector, cu un 15-pin VGA port.
2. Proiectat pentru înaltă rezoluție LCD și monitoare LED
Caracteristicile Produsului
1. Ideal pentru acasă sau la serviciu, de televiziune prin cablu creează o conexiune fiabilă pentru orice, de la jocuri pentru editare video sau video-proiecție.
2. Premium VGA cablu oferă performanțe superioare datorită efectului combinat al său conectorii placați cu aur și grele 28 AWG / 26 AWG goale conductori de cupru (cupru placate oțel). Chiar mai mult, este dotat cu folie si panglica de protectie si integrat dual miezuri de ferita pe VGA sârmă pentru a reduce diafonia, suprima zgomotul, si ajuta la prevenirea interferențelor electromagnetice (EMI) și de interferență a radio-frecvenței (RFI).
3. VGA cablu turnate detensionare conectori crește puterea de cablu, în timp ce ușor de-mâner trepte ajuta cu simplu plug-in atașarea și îndepărtarea. Dual-degete strânse șuruburile de la fiecare capăt ajuta stabili o conexiune securizată.
4. Proiectat pentru înaltă rezoluție LCD și monitoare LED, VGA cablu suportă rezoluții de la 800x600 (SVGA), 1024x768 (XGA), 1600x1200 (UXGA), 1080p (Full HD), 1920x1200 (WUXGA), și în sus.

R

Și cumpărătorii aleg