.

.

ceas barbati Tourbillon Automatic Ceasuri mecanice IK colouring Schelet Transparent Ceas de Scufundări plin de oțel Om Clcok

ceas barbati Tourbillon Automatic Ceasuri mecanice IK colouring Schelet Transparent Ceas de Scufundări plin de oțel Om Clcok

RON 250.00
RON 373.48
-33 %
Din mărfuriBrand IK / ARPA Qi de Gen Masculin Model 98339 G rezistent la apa 5 ATM pot scălda și înota tip ceas mecanic mișcare garantie dimensiune de referință an de garanție Dial diametru de aproximativ 44mm, curea lățime de aproximativ 22 mm, o grosime de aproximativ 12,4 mm Ambalare ambalajul original broșuri tag servicii de card de caracteristici descrise două mâini , display ( ora și minutul , nu există nici mâna a doua ) Materiale importate mișcare mecanică , de înaltă calitate, curea din otel inoxidabil, de înaltă rezistență minerală de sticlă oglindă Sfaturi Prezentul alineat este rezistent la apa 5 ATM : 50 de metri rezistent la apa, se poate spala , ploaie, masina de spalat , rufe, baie în apă rece , scufundări , înot Ceas are nevoie de departe de TELEVIZOR , calculator și alte obiecte cu câmpul magnetic, provocând magnetic scopul de când au voie să meargă .
Pachet : - 1 x Ceas Original Marca; - 1 x IK ambalajul Original( 1x Instrucțiuni,1 x Cutie Cadou),
Garanție Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Returnare și Rambursare Dacă doriți pentru a returna produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Feedback-ul Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunoașteți problema. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.

R

Și cumpărătorii aleg