.

.

2017 New Sosire V6 Marca big dial curea Barbati ceas militar de moda de înaltă calitate cuarț sport Ceasuri de mana el reloj de vestir

2017 New Sosire V6 Marca big dial curea Barbati ceas militar de moda de înaltă calitate cuarț sport Ceasuri de mana el reloj de vestir

RON 62.36
Din mărfuri


2017 New Sosire V6 Marca big dial curea Barbati ceas militar de moda de înaltă calitate ceasuri cuarț sport Ceasuri de mana cadou
Mișcare : de Înaltă calitate cuarț circulație
Placare : de Înaltă calitate, de mediu placare
Caz Tip de Material : Allo y
Watchband Tip Material : piele de Calitate trupa
Caracteristică : viața Rezistent la Apă
Formati Fereastra Material De Tip : Sticla
Greutate : 92 g
Trupa Lungime* latime : 260 mm*26 mm
Dial Grosime* Diametru : 16 mm *50mm
Notă : cele Trei cadrane mici sunt decorate,indisponibil!
Notificare Înainte De Ordinele
Plata
Acceptam carduri de credit și orice alte plăți ca Aliexpress permis. Dacă nu puteți face plata în termen de 3 zile, dar încă intenționează să-l plătească, vă rugăm să contactați-mă astfel încât să putem rezolva ceva.
Transport
1. Am expediat coletul în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a terminat.
2. China Post cu număr de urmărire, care, potrivit pentru parcelă mai mult de 2 KG, acest tip de transport va lua 20-40 zile lucrătoare, acest element prețul de numai pot livra prin china post.
3. EMS este adecvat pentru pachete între 1kg la 5kg, care va dura o săptămână sau cam asa ceva pentru transport.
4. Susținem, de asemenea, DHL, care este cel mai rapid mod.
5. Vom semna bunuri cadou și să declare o valoare scăzută pentru a evita taxele de import. Nu suntem?t responsabil pentru orice neregulă/adresa undeliverable.
6. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe de import și impozite locale. Vă rugăm să verificați politica vamală înainte de cumpărare.
Termeni de Vanzare
Sperăm experiență de cumpărare cu noi pentru a fi un mare unul. După ce a primit un produs, vă rugăm să ne anunțați prin lăsând feedback-ul. Ne vom întoarce favoarea. Ai 7 zile din momentul în care veți primi marfa să se întoarcă pentru o rambursare a sumei licitate. Nu de rambursare, costul de transport, iar costurile de returnare este plătit de tine. Rambursările sunt nule în cazul în care elementul este în oricum modificat. Vă rugăm să permiteți-7 zile pentru o rambursare, ca am nevoie de timp pentru a transfera banii.
Despre Noi
Suntem specializati in internaționale de afaceri on-line. Ne angajăm să furnizarea de bunuri de mare pentru clienții noștri. Am pachet colete cu atenție, și le-am livrat rapid! Avem multe regulate cu partenerii de afaceri aici. Dacă aveți orice întrebări, nu?t ezitati sa ne contactati, suntem bucuroși să aud de la tine! Apreciam cu adevarat te uiți la articolele mele. Vă rugăm să pune Magazinul nostru la favorite.
Contactati-Ne
Vom descrie produsele noastre la cele mai bune de capacitatea noastră.

R

Și cumpărătorii aleg