.

.

Animal De Companie(Câine/Pisică) Urna Ține Cenușă Suvenir Urna Memorial Bijuterii Retro Cilindru Urna Colier De Înmormântare, Sicriul Memorial Bijuterii

Animal De Companie(Câine/Pisică) Urna Ține Cenușă Suvenir Urna Memorial Bijuterii Retro Cilindru Urna Colier De Înmormântare, Sicriul Memorial Bijuterii

RON 32.00
Din mărfuri

bine ati venit la magazinul meu!
Descriere produs
*Mai mult de 10 de ani de experiență de producție, custome design , gratuit gravare.
*Culoare ca imagini arată,dacă aveți orice cerințe,putem schimba în funcție de cererea dumneavoastră.
*Material : 316 otel inoxidabil.
*100% Brand nou și de înaltă lustruit se încheie.
*În principal avem de a face produse de calitate,suntem aici și gata să răspundă la întrebările dumneavoastră prompt.Dacă aveți orice probleme ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.
Avantajul De a 316 LStainless Oțel
316 din oțel inoxidabil este cel mai înalt grad de oțel în cea mai mare categoria i de calitate, deoarece acest material nu va fi oxidat, de înaltă densitate, fabricate de bijuterii poate fi lustruit, după o destul de pură luciu, și destul de popular cu oameni de moda.316 din oțel inoxidabil de bijuterii a cuprins lumea.
316 din oțel inoxidabil este materialul de sus în oțel . Nu este deloc obișnuit din oțel inoxidabil sau sintetic oțel. Este foarte stabil, nu va provoca nici un impact asupra organismului uman.
Otel inoxidabil 316 L material ca un produs de grad medical valoarea nu este de Fiji, de multe ori folosite în medicină implantare de oase umane cuie, din oțel, spinal aparate și în alte scopuri, pentru pielea umană nu este alergic și nu exclude deformare, aceasta este 316 L Valoarea Avantaj din Oțel Inoxidabil
Plata
Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Ali Express Escrow through Visa,Master Card,QIWI,Western Union, and Bank Transferuri . Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile.
Feedback-ul și Service
Este de apreciat ai putea lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,Doar simțiți-vă liber să ne contactați în primul ttime când să îndeplinească orice problemă,avem mai mult de cinci ani de experiență valoroasă în acest domeniu și,ca urmare,putem rezolva orice problema pentru tine.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Asta ne,orice accidente vor fi rezolvate.
Contactati-ne
*Skype : 8613713035343
*Whats App : 8613713035343
*Manager de comerț : cn1520749350nmzb
* Dacă aveți o comandă mai mare,vă rugăm să ne contactați,vă putem oferi preț ieftin!

R

Și cumpărătorii aleg