.

.

să începem!set 10buc,3D rășină prăjituri.culori amestecate.Rășină 3D alimente Cabochon pentru telefon/cheie lanț decor,DIY29x10mm

să începem!set 10buc,3D rășină prăjituri.culori amestecate.Rășină 3D alimente Cabochon pentru telefon/cheie lanț decor,DIY29x10mm

RON 20.00
Din mărfuri


Material : rasina
dimensiuni : 29*10mm
conversie : 1mm=0.0394 inch, 1 inch=25,4 mm
Culoare : ca imagine
Element useage : utilizate pe scară largă în decor . arc de păr centru.scrapbooking.telefon decor .toate tipurile de DIY
Plata
1. Acceptam alipay aici.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.
Transport
1. Transport gratuit prin China Post Air Mail, ajunge la cele mai multe dintre țările în 20-55 zile lucrătoare. Depinde de destinație și de factori obiectivi, uneori poate dura mai mult timp.
2. Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmat (vă rugăm să înțelegeți, uneori, un obiect nu au stoc, care va dura câteva zile mai mult).
3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
De retur si Garantie
1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de elemente și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.
2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.
3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat, daune după utilizare și așa mai departe.
4. Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.
Feedback-ul
1. Cumpărătorul este mai vechi de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.
2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ. Putem lucra împreună pentru a o rezolva. Vă mulțumim pentru înțelegere!
VĂ MULȚUMIM PENTRU TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ! BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU!

R

Și cumpărătorii aleg