.

.

Culori de apă Animal Home Decor de Perete de Arta lucrate Manual Crab Pictura in Ulei pe Panza Restaurant cu Fructe de mare sau Decorare Bucătărie

Culori de apă Animal Home Decor de Perete de Arta lucrate Manual Crab Pictura in Ulei pe Panza Restaurant cu Fructe de mare sau Decorare Bucătărie

RON 127.00
RON 240.00
-47 %
Din mărfuri


Bine ati venit la magazinul nostru!
Suntem furnizor en-gros de pictură în ulei în China! Există sute de pictură artiști aici. Ei iubesc arta, viața și creativitatea. Am vopsea pentru imagini și diferite tipuri de stil tablouri, cum ar fi arta abstractă, de peisaj, etc. Desigur, vom oferi produsul potrivit pentru dvs. cerință. Mari , artiști cu experiență, dar cel mai ieftin preț bun pe care îl face un foarte mic profit de la fiecare tablou !
Ou Shi Mei Mână-pictat Pictura in Ulei Detaliu Element Nume Crab Pictură în Ulei Metarial Pânză de Înaltă Calitate Și Ulei de Stil 100% Pictat manual Dimensiuni Personalizate sunt disponibile , Contactati-Ne Transport Gratuit de Transport maritim(în unele țări) Cadru NU, DOAR PANZA PICTURA ,Contactați-Ne Ambalare Laminate pentru a trimite OEM Disponibile
PS : din Cauza lucrate manual natura acestei opere de artă, fiecare piesa poate avea diferențe subtile. Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să contactați-mă direct.
1,Pictură în Ulei este 100% pictat manual pe panza?
A : Da,tabloul Nostru sunt în totalitate manual de către noastră de artiști profesioniști.
2,Cum de a împacheta Pictură în Ulei?
R : În general ,vom pune folie de plastic pe tablouri și acoperă peste tot tablouri cu bubble pack, în cele din urmă ,rulată pentru a trimite.(Am expediat numai pânză,fără ramă, dacă aveți nevoie de încadrat, vă rugăm să contactați cu mine)
3,Suntem un mare angrosist, poți să ne capacitatea de producție?
O : Acum avem 35 de artiști profesioniști lucrat în fabrica noastră, putem produce în jur de 10.000 de pc-uri moderne, picturi pe lună.
4,câte zile de la livrare ?
O, este de până la quanity . în general , pictorul nostru nevoie de 3-7 zile a terminat pictura la livrare.
5, Despre serviciile noastre speciale-O, dupa comanda,atunci când pictura terminat,ne va arăta adevărata foto pentru tine de a verifica până când sunteți mulțumit cu el înainte de expediere, dacă ai nevoie de asta.
Feedback-ul si sa ne Contactati
1. Vă rugăm să ne dea 5 stele și plin scorul în Aliexpress pagina Feedback-ul dacă vă place.
dacă nu vă place sau aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați direct,echipa Noastra fi mereu aici, pentru a face noastre cele mai bune la serviciu. 2 .Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face tot posibilul pentru a rezolva problema.
3 .Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Dacă elementul cumpărat ați primit este defect, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, ne-ar rezolva.

R

Și cumpărătorii aleg