.

.

Ieftine Portabile Mici de Apă Gonflabile de Fotbal, Teren de Fotbal pentru Copii

Ieftine Portabile Mici de Apă Gonflabile de Fotbal, Teren de Fotbal pentru Copii

RON 6928.00
Din mărfuri


Vă Rugăm Să Rețineți : Despre Transport Gratuit Comerciale Gonflabile Produs 1. Pe webstie, toate produsele declarat "uz comercial" sunt livrate NUMAI prin transport maritim sub CIF termeni (FOB taxă, maritim, inclusiv destinație cost). 2. Dacă doriți să livreze către alte transporturi sau de a folosi propria transportator de marfă. Vă rugăm să ne contactați. 3. Vă rugăm să lăsați mai apropiat port cand plasati comanda, va vom verifica cel mai bun mod pentru tine. 4. Din cauza unor motive, ne rezervam dreptul de a limita vânzările pentru anumite țări. Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.
Gonflabile apă teren de fotbal este caracteristică : Ø Înaltă calitate, cusaturi duble Ø Inflația timp : Aprox 2 min Ø Deflație timp : Aprox 2 min Ø umple Lung tub ține suflantă departe de apă Gonflabile teren de fotbal Ø Acest Gonflabil teren de fotbal este potrivit pentru copii de 3 ani și de mai sus Ø Suplimentare curele de armare utilizate la cheie puncte de stres Ø Marțiale : Construit din 100% vinil PVC pentru s uperior puterea
Martiale este ignifug si lead-free; PVC nu se rupă, se estompeze, se uzează, sau pentru a obține de mucegai și este ușor de curățat
De ce să alegeți Curte Gonflabile Fabricarea Co.,LTD
Suntem profesional de producător de gonflabile cu cooperarea pe termen lung cu clienții intern și în străinătate au fost stabilite. Există două tipuri de gonflabile. Una este pentru uz casnic, iar celălalt este pentru uz comercial. Principalele noastre produse sunt gonflabile bouncers, tobogane gonflabile, gonflabile, jocuri de sport, gonflabile, jocuri de apa, gonflabile reclame și gonflabile, corturi, etc.
1) echipa de profesionisti
Designeri talentati, muncitori tehnice și responsabil vânzări
2) Professional masina de debitat
De înaltă eficiență și tăierea exactă, o garanție de tipul și aspectul.
3) Profesionale de imprimare mașină
6 color HD de imprimare, de petrolul importat de cerneală cu luminoase de culoare, stabilă și precisă.
4) masini de cusut Profesionale gonflabile
Cusatura dubla peste tot și de patru ori față de părțile sensibile
5) Professional masina de acoperire
Automat strat tot de imprimare cu un strat de protecție, nici o zgarietura, nici o decolorare de culoare, nici o mizerie.
FAQ :
Q1 : real sosi timpul și momentul în CURTE ne-a spus că nu este același lucru, de ce? A : timpul este anunțat de către compania de curierat și există factori care o afectează. Cum ar fi rândul depozit, vreme, vămuire, etc. Q2 : Ce este de vămuire? De ce am nevoie pentru a plăti cele mai importante impozite? O : Clearance-ul de funcționare este produs de a cumpăra un import program, sub minimele locale țară regulamentul vamal.

R

Și cumpărătorii aleg