.

.

4P 40A 220V/230V 50/60HZ șină din de uz casnic ac contactor 4NO

4P 40A 220V/230V 50/60HZ șină din de uz casnic ac contactor 4NO

RON 35.52
Din mărfuri


De uz casnic AC contactor este destinat in principal pentru AC 50 Hz sau 60 Hz circuite cu 230 V . Tensiunea nominală de lucru în AC-7a utilizare nominală de funcționare ,tensiune 230 V, curent de operare de până la 25 A, tensiunea Nominală de lucru în AC-7b utilizare , curent nominal la 10 A. Folosind în capacitate de rupere de mai jos 6k A circuit. Pentru distanta de a conecta sau de a sparge circuit.
Aplicație : pentru casa, apartament, hotel, automat taie sau se conecteze la putere.
Normal de lucru și condițiile de instalare :
1. Temperatura mediului ambiant : -5°C la +40°C,temperatura medie nu mai mult de +35°C în 24 de ore.
2. Altitudine : nu mai mult de 2000m.
3. Condiții atmosferice : umiditatea relativă a aerului de la locul de instalare ar trebui să fie nu mai mult de 50%, atunci când temperatura maximă este de +40°C : dacă sub o temperatură mai scăzută,o umiditate relativă mai mare este permis. Media lunară temperatura minimă în cea mai ploioasă lună nu trebuie să depășească +25°C, iar media lunară maximă a umidității relative din această lună nu mai mult de 90%.În plus,roua de pe suprafața de produse cauzate de schimbările de temperatură ar trebui să fie luate în considerare.
4. Clasa de poluare : clasa 2.
5. Instalarea condiție : clasa a II-a.
Instrucțiuni de aplicare
1. Verificați dacă contactorul este de acord cu domeniul de aplicare și starea de lucru înainte de instalare
2. În timpul procesului de instalare a trage în jos de mișcare de oprire componentă și a pus contactor în siguranță pe orbită, apoi împinge în sus mișcare-oprirea componentă a stabili contactor pe orbită în siguranță pentru a evita slăbirea și fixarea trage în jos de mișcare de oprire component dacă doriți să eliminați contactor.
Atenție
o).Asigurați-vă că modul corect de conectare
b).Șurub în jos legarea șurub în timpul conexiunii
Dacă scopul tău este foarte mare, vă rugăm să contactați-mă, poate că veți obține o mai bună preț.
Feedback-ul :
Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 Scoruri Detaliu Vânzător Opiniile.
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv,vă rog să ne dea POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca negativ/neutru feedback-ul.
Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi.

R

Și cumpărătorii aleg