.

.

2018 Femei Belly Dance Profesionist Set De Costum De Lux Bellydance Costume De Performanță Etapă De Diamant Decor Sutiene & Fusta Set

2018 Femei Belly Dance Profesionist Set De Costum De Lux Bellydance Costume De Performanță Etapă De Diamant Decor Sutiene & Fusta Set

RON 312.00
RON 331.80
-6 %
Din mărfuri


2018 Femei Belly Dance Profesionist Set de Costum de Lux Bellydance Costume de Performanță Etapă de Diamant Decor Sutiene & Fusta Set Descriere : Include : Sutien si Fusta numai(2 bucati set), nu includ alte.
1,Dimensiune : Unul mărime
2,Sutien cupa : B/C
3,Fusta Talie : 72-88cm (28-34.5 cm) 4,Fusta Lungime : 94cm (37 cm)
5,Sugerează greutatea corporală : 42kgs-65kgs
6,Material : Spandex+sifon, Handmade, margele si paiete
De stat :
Brand element nou
Detalii :
O adevărată Sutien asigură o bună Ecouri.
Abundente brodate cu multe mici și mari, margele si paiete.
Ideal pentru burtă de dans, carnaval sau Bollywood ...
Notă : vă Rugăm să fie amintit că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.
Culoare Nepotrivire
Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.
En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat? Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări coletul meu? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire : www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale? De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

R

Și cumpărătorii aleg