.

.

Dansatoare Alegerile Negru Femei, tricou cu Maneca Lunga Curea de Spate Scăzut NylonLycra Reperat Model Sexy Body Pol de Dans Tricou

Dansatoare Alegerile Negru Femei, tricou cu Maneca Lunga Curea de Spate Scăzut NylonLycra Reperat Model Sexy Body Pol de Dans Tricou

RON 47.60
Din mărfuri


Stimate Client
Dacă vrei să bucurați-vă de un preț bun pentru articol, vă rog, pentru că în acest mod : 30 de Piese de O Culoare de Un Design . Dacă puteți face acest lucru, vă rugăm să e-mail sau mesaj-ne pentru a obține un preț bun.
Draga Clienții Francezi :
Pentru atenția dumneavoastră, va trebui să trimită factura la Obiceiul francez de Birou, dacă ai alege e-EMS ca logistice metodă.
În mod normal, va vom contacta 7 zile mai târziu după ce mărfurile sunt transportate. Până atunci, te rog, mâna în factură document
Obiceiul francez de Birouri, URGENT . În caz contrar, bunurile vor fi returnate înapoi în China.
În acest caz, ne temem că este greu pentru noi să întreprindă revenind costul de transport maritim.
Nu există o metodă alternativă pentru a evita această situație. Care este de a folosi e-Pachete . Putem împărți mai mare de pachete în pachete mai mici.
NOTĂ : atunci Când pui mai multe articole în coșul de cumpărături, costul de transport maritim ar putea fi dublat. Cu toate acestea, atunci când plasați comanda, costul de transport va fi redusă automat/reduse. Dacă nu sunteți mulțumit cu prețul de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă putem oferi o opțiune mai bună!
Maneca Lunga Gymanstic Tricou Femei De Dans Body Nylon Lycra Reperat Model Tesatura
Descriere :
1, Dimensiuni Grafic : (Atenție, Vă Rog)
Măsurătorile sunt pentru oameni, NU pe haine :
2, Dacă ar dori să aibă culoarea Alb , Aur și Turquiose Culoare, vă Rog .
3, Nylon Lycra Reperat Model De Material, Maneci Lungi, Spate, Tanga, Pe Deplin Căptușite În Interior :
În interiorul Căptușeală face confortabil de a purta și de a acoperi dvs. de confidențialitate :
4, Calitate Introducere :
Ce este material greutate?
Greutatea materialului este de grame/metru pătrat (g/ m2 ), care este un foarte important tehnice index de tricot.
Deci, prin prezenta ne-ar dori să explic de ce calitate este mai bine în conceptul de G/ M2 .
Stoc Si Livrare :
5, în Cazul în care elementele sunt stocate, acestea pot fi expediate imediat. Dacă nu, este nevoie de DOAR câteva zile pentru a termina-le ca le face în propria noastră fabrică.
6,Timp De Livrare = Timpul De Prelucrare + Transport. Timpul de livrare depinde de metoda pe care o alegeți și ce țară comanda va ajunge. Dacă sunteți din sua, marea britanie, Australia și Canada, e Packet poate fi folosit (deși este posibil să nu fi capabil de a alege de pe acest site. Putem aranja pentru tine în funcție de ordinul de mărime). Este nevoie de 8-10 zile pentru a ajunge pentru e Packet.

R

Și cumpărătorii aleg