.

.

Dentare 6Pcs Full-Size C-Forma Deschizator de Gura & 4buc Inox Reflector Oglindă

Dentare 6Pcs Full-Size C-Forma Deschizator de Gura & 4buc Inox Reflector Oglindă

RON 113.00
RON 119.96
-6 %
Din mărfuri

Vacanță de Notificare vă Mulțumesc tuturor pentru a da companiei noastre suport complet în 2017. Festivalul de Primăvară din 2018 se apropie, tot personalul companiei noastre vă doresc un fericit Festivalul de Primăvară și noroc în anul Calului! În scopul de a sărbători tradiționale, Festivalul de Primăvară, compania este programat pentru 22 de zile de vacanță, care este de 3,Feb 2018 la 24,Februarie 2018. Ne oprim pentru a navei în acest timp(Aproape express compania opri lucrările în acest timp). Vom fi înapoi pentru a lucra pe 25,Feb înțelegerea Dumneavoastră va fi foarte apreciat daca noastre de vacanță va aduce orice inconveniente . Așteptăm cu nerăbdare să sprijinul dumneavoastră în noul an care vine și sperăm să avem o cooperare mai bună și de a face afaceri genial!
Dentare 6 Pcs Full-Size C-Forma Deschizator de Gura & 4buc Inox Reflector Oglindă Stare : 100% de Brand nou și de înaltă calitate. Oglinzi noastre de a oferi cele mai bune posibil, de culoare și de transfer de imagine. Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil și acoperite cu nichel-crom, pentru un maxim de calitățile reflectorizante. Oglinzile au lustruit, margini rotunjite pentru confortul pacientului. Compatibil cu sterilizare la rece și autoclavă tehnici. Din Oțel inoxidabil, nichel-crom, acoperiri,Reflexie aproape de 100% ,de culoare Adevărat reprezentare,Autoclavabile. Material : Oțel Inoxidabil Descriere a C-Forma Deschizator de Gura : Plastic retractor că ajută să ai o vedere neobstrucționată a cavității bucale. Compatibil cu sterilizare la rece și la autoclavă ( Material : Plastic Clar
lista de ambalare : 4buc/cutie Inox Reflector Oglindă și 6 Pcs C-Forma Deschizator de Gura (2 buc Dimensiuni Mici+2 buc de Marime Medie+2 buc de Mari Dimensiuni)

R

Și cumpărătorii aleg