.

.

Culori de aur YB-G3 Metalice, broderie fir de 6 conuri de aproximativ 300 de metri fiecare

Culori de aur YB-G3 Metalice, broderie fir de 6 conuri de aproximativ 300 de metri fiecare

RON 39.60
Din mărfuri


Acest set de culoare de aur fir metalic au fost produse în mod greșit, am vrut să-l producă într-500m e ach, cu toate acestea conuri de aproximativ 300 de metri fiecare, aici le vinde la un discount.
Frumos de culoare de aur pare a fi aur pur, LA FEL CA IMAGINE.
Transport observa transport Gratuit prin China post air mail sau HK post air mail. Va vom trimite pachetul in termen de 10 zile de la plata. Toate in stoc. Simthread Co., Ltd. este un profesionist fir producător și exportator din China, care și-a dedicat pentru a îmbunătăți și de a produce de înaltă calitate, mașină de brodat, fire pentru mai mult de 10 ani. Avem mare succes în America de Nord, Oceania și Europa. Puteți vizita site-ul nostru www.simthread.com pentru mai multe informații. Putem furniza, de asemenea, poliester firul de brodat, bobine raionul etc. Dacă ai nevoie de o cantitate mare, pls vă rugăm să-mi vorbească pentru a obține un preț bun. Și putem combina pentru dumneavoastră. Dacă aveți cândva, bun venit pentru a vizita magazinul nostru pentru a obține ceva.
Putem, de asemenea, previde de mai jos producet, vorbesc cu mine pentru mai multe detalii. Ne poate da preț mai bun în cazul în care cantitatea este mai mare.
Bine ati venit pentru a vizita magazinul nostru pentru mai multe thread :

R

Și cumpărătorii aleg