.

.

10buc/lot 4-găuri realizate manual Butoane pentru lucru manual nasturi metalici îmbrăcăminte de cusut accesorii scrapbooking 15mm nichel negru

10buc/lot 4-găuri realizate manual Butoane pentru lucru manual nasturi metalici îmbrăcăminte de cusut accesorii scrapbooking 15mm nichel negru

RON 6.80
Din mărfuri


[xlmodel]-[produse]-[43015] Cuprinzătoare recomandat
[xlmodel]-[custom]-[42918]
[xlmodel]-[custom]-[42918] Descriere Produs
10buc/lot 4-găuri realizate manual Butoane pentru lucru manual nasturi metalici îmbrăcăminte de cusut accesorii scrapbooking 15mm nichel negru
Bine ati venit la magazinul nostru înainte de a intra pe această pagină, Dacă știți deja acest produs și Domeniul de aplicare,Atunci nu trebuie să se uite la textul următor.
Produsele NOASTRE sunt utilizate pe scară largă, frecvent utilizat în : îmbrăcăminte, îmbrăcăminte, pac,în aer liber, electrocasnice, Bagaje, mărfuri, Ambalaje consumabile,jucărie, scrapbooking, Catarame din Metal Pentru Saci,produse electronice,Papetărie,accesorii, accesorii pentru perdele si manual DIY așa mai departe.
Pot face produsul mai practice sau decora produs stil : Moda,Personalitate,Armata,Retro,Anglia,Campus,Punk
Vom accepta număr mare de en-gros, vă rugăm să ne contactați
[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă
[xlmodel]-[custom]-[42931] Dimensiune masă de referință
[xlmodel]-[custom]-[43052] sfaturi de Tranzacționare
Despre Modul De A Contacta
Eu sunt în China, avem un decalaj de timp.Deci ai putea să mă puteți contacta prin Mesaj lăsat Pe comanda, pe Managerul comercial sau prin e-Mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde youwithin 24 de ore de timp de Lucru. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a plăti , sau imediat să mă contactați dacă doriți o schimbare de adresa sau nume. Timpul de livrare depinde de destinații vamale, chiar si pe vreme rea. Vă rugăm să fie pacient.
În condiții normale, de 15 zile -39 zile, în unele zone poate dura până la 60 de zile, este considerat a oferi logistica prevala.
Despre Plată
Escrow, Visa, Master Card, Card de Credit, transfer Bancar,Western Union, Qiwi Portofel, bani Web, Boleto. Etc.-Acceptat! Plata prin Escrow este în siguranță. Lore numai După ce a primit plata a Confirma comanda "Primit".
Despre feedback-ul
Eu va oferi 5 Stele feedback-ul după ce plata este primită sper sincer că ai face la fel pentru noi. Dacă vă îndeplinească orice problemă, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva asta înainte de a ne părăsi un feedback negativ. Eu cred că există întotdeauna o soluție mai bună între noi
După Serviciu
Datorită scump transportului internațional de marfă și de mult timp de transport maritim, Noi nu va accepta retururi sau schimburi.Dacă elementul este defect sau gresit Cantitatea sau greșit descriere sau pierdut pe drum vă rugăm nu ezitati sa ne Contactati! NOI va retrimite sau restituire, în funcție de situația reală.

R

Și cumpărătorii aleg