.

.

5-în-1 perie de machiaj 20buc Machiaj Set Perie+2 buc Burete Moale de Puf +1buc S forma de Pulbere Perie+1buc fundația perie

5-în-1 perie de machiaj 20buc Machiaj Set Perie+2 buc Burete Moale de Puf +1buc S forma de Pulbere Perie+1buc fundația perie

RON 60.00
RON 63.60
-6 %
Din mărfuri

S ita pentru: acasă/petrecere/alte uz profesional Material : par Sintetic pe scară Largă se aplică în Fard de obraz, de Bază, Fundație Pudra, Crema, fond de ten Lichid, asigurați-up vă Rugăm să Rețineți : din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe un film. Ambalare Cuprins : 20buc machiaj perie +2 buc Power puff (culoare aleatorii)+ 1buc fundația perie+1buc S forma de perie
Calitate de Top, cu plin de certificare
Internaționale renumite brand de cooperare
Timpul de livrare
Livram toate comenzile în termen de 72 de ore după plata terminat. Pentru ca acolo sunt mai multe produse de la depozitul nostru, astfel încât, atunci când te întâlnești cu unele produse sunt in stoc după ce plasa comanda, nu vă faceți griji, vă vom informa pentru prima dată. Sperăm că veți putea înțelege, multumesc, draga mea.
Clientului numele și Adresa Completă
Stimați clienți, vă rugăm să ne informați ta completa si corecta numele și adresa, în cazul în care ambalajul este returnat. Dacă pachetul fi întors când m-ai lăsa o adresă greșită, nu suntem responsabili pentru asta.
Taxe Vamale
Nu ne angajează Taxe Vamale, și nu este responsabil în cazul în care pachetul este blocat la Vamă.
Zonă De La Distanță
Atunci când alegeți DHL/Fed Ex, vom verifica dacă adresa dvs. este o Zonă de la Distanță. Am f este, Zonă de la Distanță Taxa este necesar să fie încărcat.
Metoda de transport maritim
Uneori ne va schimba modul de transport maritim care și alegeți cea mai potrivită metoda de transport pentru tine, dar timpul de transport este același, și încă mai au informații de urmărire on-line. Doresc să înțelegeți, vă mulțumesc!
Memento Important
1 vă Rugăm să deschideți cutie atunci când primiți pachetul și verificați dacă bunurile sunt în stare bună înainte de livrare curier frunze.
2 Dacă bunurile sunt în stare bună, vă rugăm să-l semneze.
3 în Cazul în care mărfurile sunt rupte vă rugăm să luați fotografie și refuză să-l semneze.
Altminteri, vom fi în imposibilitatea de a responsabil pentru deteriorarea sau ruperea.
5 Stele Feedback-Ul
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre & service , pls ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv " 5 stele ", este propunerea noastră de a face mai bine pentru tine , și vom fi bucuroși să facă același lucru pentru tine.

R

Și cumpărătorii aleg