.

.

50PCS de Unică folosință Genelor Perie Rimel Baghete Aplicator Derulatoarelor Machiaj Mini

50PCS de Unică folosință Genelor Perie Rimel Baghete Aplicator Derulatoarelor Machiaj Mini

RON 7.00
RON 8.96
-22 %
Din mărfuri

50 PCS de Unică folosință Genelor Perie Rimel Baghete Aplicator Machiaj Cosmetice Instrument 100% de Brand Nou și de Înaltă calitate. Capul periei poate fi îndoit ușor ca ai nevoie. Aceasta Perie Geană este un instrument esențial pentru machiajul ochilor. Acest gadget va va oferi un look plin de farmec la ocazii speciale. Face ochii să pară mai mari și mai strălucitoare cu acest gadget. Perfect pentru separarea genelor înainte și/sau după aplicare rimel. Acest set de perie este esențială pentru toate dvs. de machiaj are nevoie pentru un aspect natural pe timp de zi se uite sau adramatic una pentru seara de dating. Material : plastic Culoare : Galben, Negru, Albastru, Trandafir Rosu, Trandafir Roșu +Alb, Negru, Alb Lungime : app 10cm/3.94" Cantitate : 50buc
Pachetul Inclus :
50 PCS de Unică folosință Perie Geană
Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Bazat pe experiența din trecut.
FAQ :
1.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?
Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător.
2. Este produs de același fel de poze?
Da, toate pozele sunt reale. Am luat aceste fotografii prin noi înșine.
3. Ce dimensiune poate mi se potrivesc?
Vă sugerăm să se uite la dimensiunea sugestie graficul de mai jos și produsul nostru dimensiunea diagramă dacă sunt normale figura. dacă aveți specială figura, vă rugăm să ne contactați ( spune-ne înălțime și greutate, bust, talie, șold dimensiune ).
4. Poți să declare valoare mai mica?
Da, de obicei, vom declara $10-$20 pentru colete mici (1-5 buc). Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.

R

Și cumpărătorii aleg