.

.

UNITATEA UTD1050DL Portabil de Stocare Osciloscop Digital 2 canale 50MHz 250MS/s

UNITATEA UTD1050DL Portabil de Stocare Osciloscop Digital 2 canale 50MHz 250MS/s

RON 1428.60
Din mărfuri

UNITATEA UTD1050 DL Portabil de Stocare Osciloscop Digital 2 canale Caracteristici : 1, Complet Automat de Scară; Scară Verticală și bază de timp reglat automat cu semnalul și fără orice interferențe manuală; 2, Unic și puternic de Configurare Automată, rapidă și precisă pentru a configura pentru semnale cu orice DC component; 3, mai mare tensiune de măsurare; Cuplat cu 10×sondă cu atenuare până la 200 V/div; 4, Izolat USB pentru mult mai sigur de comunicare; 5, Alb și negru display pentru opțiunea dumneavoastră, perfect pentru utilizarea în aer liber cu lumină puternică; 6, Inteligent locale sau de rețea, software-ul de actualizare; 7, Mai mult de 8 ore continuu de funcționare a acumulatorului. Caietul de sarcini : Pachetul include : UTD1050 DL Portabile de Stocare Digitale Osciloscoape Manual, Adaptor DC Testul de Plumb Sonda×2 (1×,10× comutabil) de curent Mare cutie de curent Mic cutie cablu de Alimentare Cablu USB CD-ul cu Software PC
Transport :
Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .
Shippingtime :
Impozitul Pe Vânzări :
Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie
Plata :
Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Contactați-ne :
Biroul nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică
- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.
Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ .

R

Și cumpărătorii aleg