.

.

Yobang de Securitate 7 Inch LCD Ecran Color Videoclip Sonerie Telefon Video Interfon Casa Poarta de Intrare pentru Sistemul Central+blocare Electrică

Yobang de Securitate 7 Inch LCD Ecran Color Videoclip Sonerie Telefon Video Interfon Casa Poarta de Intrare pentru Sistemul Central+blocare Electrică

RON 405.00
RON 440.00
-8 %
Din mărfuri


începe
end
începe de 7 inch ușă video telefon. Nu radiații, consum redus de energie și de înaltă definiție. Camera IR cu Viziune de Noapte. la modă și de lux. Apă și de oxidare-o dovadă în aer liber stație.
>>>introducere :
1 . Design Ultra-subțire de lux, stil de interior, masina, de conducere noul trend de culoare ușă video telefoane. 2 . Rezistent la apa, anti-oxidare si rezistenta la uzura unitate în aer liber, dotată cu ploaie-dovada capac, suport instalare încorporat și agățat haina două moduri. 3 . Cu IR noapte viziune funcție, IR distanta este de aproximativ 1-3 metri. 4 . Nu radiații, consum redus de energie, de înaltă definiție imagini color de 7 inch. 5 . Monitor, interfon, deblocare,hands-free, coardă inele de alegere. 6 . Cu deblocare funcția(vă Rugăm să adăugați un control al accesului de putere pentru alimentarea debloca) 7 . Volum, luminozitate si contrast reglabil. 8 . 4 nuclee de cablu dintre monitor interior și în aer liber, camera 9 . Meciul poate până la 1&1, 1&6, 2&1, 2&6 sisteme. >>>Instrucțiuni de operare : (1) Conectați cablul electric și de blocare în conformitate cu Manualul de Utilizare, verificați dacă cablajul este fără erori și apoi trece la pasul următor. (2) pe unitatea interioară de alimentare, verificați dacă indicatorul de alimentare de pe unitatea interioară funcționează în mod normal. (3) Apăsați butonul de asteptare, apoi monitorul de interior va auzi tonuri de apel și arată imaginea. (4) a Regla luminozitatea/ chroma/ volum/ optimă talkback locație (ex-fabrica de test). (5) Apăsați butonul cheie și verificați dacă interioară și în aer liber talkback funcționează în mod normal. (6) monitor Interior în modul de așteptare, apăsați butonul de supraveghere pentru a verifica dacă monitorizarea cheie funcționează în mod normal. (7) Pentru mai mult de 2 monitoare de interior, apăsați butonul interfonului de primul monitor interior, fiecare monitor interior arată albastru ecran,apăsați pe butonul interfonului de-al doilea monitor interior pentru a vorbi. (8) în Conformitate cu interfon mod, apăsați butonul de deblocare pentru a verifica dacă a debloca funcționează în mod normal. (9) în condiții de siguranță puteți utiliza produsul pe trecut acceptare menționate mai sus.
>>>Specificații : în aer liber Camera Camera : 1/4" CMOS Material : aliaj de Aluminiu Min. Iluminare minimă : 0.5 Lux iesire Video : 1 Vp-p/75Ω LED-uri IR : 4-5 BUC Definiție : -700 TVL Lentila : 3.6 MM92o Putere consum : Standby : 0.5 W, deblocarea : 12 W modul de Conectare : cu Patru fire Putere : DC15 V 1.2 UN Monitor Ecran : 7" TFT/LCD Material : plastic ABS & aliaj de aluminiu sursa de Alimentare : AC100 V-240 V / 50-60 Hz Rezoluție : 900*480 Conversație întârziere : 120 S±10 Monitorizarea întârziere : 60±10 temperatura de Operare : -25-60degree Putere consum : Standby : 0.

R

Și cumpărătorii aleg