.

.

LED-uri cu Baterii Lumini de Basm 2M 20 de Becuri de Craciun Mariage Petrecere Decoratiuni de Nunta Timer Sârmă de Cupru Zână Șir de Lumini

LED-uri cu Baterii Lumini de Basm 2M 20 de Becuri de Craciun Mariage Petrecere Decoratiuni de Nunta Timer Sârmă de Cupru Zână Șir de Lumini

RON 14.00
RON 19.96
-30 %
Din mărfuri

3 AA LED cu Baterii Lumini de Basm 2 M 20 de Becuri de Craciun Mariage Petrecere Decoratiuni de Nunta Timer Sârmă de Cupru Zână Șir de Lumini Caracteristici Principale : atunci Când cronometrul este pornit "PE",LED-ul va fi în mod automat "PE" timp de 6 ore, apoi în mod automat pe "OFF" timp de 18 ore. Acest ciclu se va repeta până când cronometrul este pornit "OFF". Caietul de sarcini : 2 M Lung Sârmă de Cupru Șir de Lumina cu 20 LED-uri becuri mici.
Culori magice twinkle, flash și de a schimba magic
Poate fi pus sau atârnate pe pereți, ferestre, uși, podele, eilings, ierburi, pomi de Crăciun
Un decor perfect pentru Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, alte Sărbători, Petrecere, nuntă,Nuntă etc.
Consum redus de energie.
De înaltă calitate și în condiții de siguranță,aprobare CE,Ro HS certificari
Tensiune de lucru : DC 4.5 V
Alimentare : 3*baterii AA ( Nu sunt Incluse )
LED cantitate : 20 Led-uri
Șir de Lumină lungime : Aprrox. 2m Material : Cupru Pur de Sârmă 2 M Sârmă de Cupru Șir de Lumini este rezistent la apa, Cutie de Baterie nu este rezistent la apă.
Culoare LED : Alb/Cald Alb/Rosu/Albastru/Verde/Mov/Roz/Multi-color (așa cum se arată în poze)
Greutate netă : 50g/buc Pachet Incluse : 1 buc x Timer cu LED-uri Zână Șir de Lumini DACA ai nevoie de mix ordine,vă rugăm să scrie o remarci pe comanda. multumesc
Vă rugăm să verificați Adresa,Codul Poștal și Numele tău Complet în timpul checkout,astfel încât să puteți primi coletele la timp. Între timp, dacă pachetul a fost întors înapoi pentru că greșit receptor de informații,va lua toate responsabilitate înainte și înapoi.
Coletele trebuie să fie expediate în termen de 1 - 5 zile lucrătoare după ce plata a sosit în mod normal. (Acesta va fi decis de acord între noi pentru produse OEM)
Pe timp de transport maritim la nivel mondial poate dura până la 10 - 45 de zile lucrătoare de Post Air Mail , 3-7 zile lucrătoare de Express (EMS,Fedex,DHL,UPS), 3-20 zile lucrătoare de construcții-line (Aramex,Ru-Line), datorită stricte de control personalizat și țări diferite. Cu excepția impactul de vreme,de sărbători,politică și societate situație,etc. Deci, alege cele mai potrivite moduri de transport, atunci când checkout.
Transport maritim nu este cu taxele de import,impozitele și alte taxe,cumpărătorii ar trebui să ia theresponsibility. Vă rugăm să verificați taxe vamale înainte de a cumpăra,în cazul parcelelor fi renunțat și s-a întors.DACĂ este așa, cumpărătorii vor lua toate legate de responsabilitate, deoarece de mai sus aceste probleme.
DACĂ doriți să puneți o supapă de jos pe factura comercială vamale supapa pentru a plăti mai puține taxe vamale,vă rugăm să ne lăsați o Remarcă pe comanda,va vom ajuta să faci cum ți-a cerut.

R

Și cumpărătorii aleg