.

.

10 Piezas 44mm 1.7 cu 12 SMD 3528 LED Blanca Feston Circuito Rigido Tipo Fuzibile Luces de Boveda Bombillas Interior Coche

10 Piezas 44mm 1.7 cu 12 SMD 3528 LED Blanca Feston Circuito Rigido Tipo Fuzibile Luces de Boveda Bombillas Interior Coche

RON 83.00
RON 104.00
-20 %
Din mărfuri

10 Piezas 44mm 1.7" cu 12 SMD 3528 LED Blanca Feston Circuito Rigido Tipo Fuzibile Luces de Boveda Bombillas Interior Coche
Culoare de luz : Blanco
Tipo del zocalo : Feston
Longitud del zocalo : 44 mm
Material : plastico, metal
Culoare : Tono de plata, amarillo
Tipo del LED : SMD
Tipo SMD : 1210 3528
Cantidad del LED-uri : 12
Potencia : 1 W
Voltaje : DC 12 V
Dimensiones : 44 x 12 x 4 mm / 1,7"x 0,5" x 0,15"(L * a * Diametro de cabeza)
Peso neto : 10 g
Contenido del paquete : 4 x Luz de adorno de boveda de coche
Nota : Los disparos de luz y diferente pantalla pueden que hacer el color del elemento de la imagen onu poco diferente de lo real objeto. El eroare de medicion permitido es +/- 1-3 cm.
1.Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, vă rugăm să lăsați 5 stele ne feedback-ul și vom face același lucru pentru tine. 3.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.
Am înțeles că preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. 4.Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.
1.Noi oferim 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Nu Repare Sau Să Înlocuiască Elementele Cu An Expired De Garanție. 3.Cumpărătorul ar trebui să plătească taxa de transport pentru retur în orice situație, cu excepția greșelilor noastre. Nu vom fi răspunzători pentru cumpărător de orice daune și pierderi, dincolo de suma pentru care cumpărătorul a plătit efectiv ne
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Toate element Vine cu Bază 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.

R

Și cumpărătorii aleg