.

.

Hârtie Pandantiv de iluminat Modern Vintage Retro Industrial Antic Lampă de Agățat Cablul Luminaria Design pentru luat Masa Cameră

Hârtie Pandantiv de iluminat Modern Vintage Retro Industrial Antic Lampă de Agățat Cablul Luminaria Design pentru luat Masa Cameră

RON 460.00
Din mărfuri


Caietul de sarcini :
[Articol Nr.] : SC-17064 [Lungime Cablu] : 120cm / 47.24"(Reglabil. Dacă aveți nevoie de mai mult, vă rugăm să lăsați un mesaj) [Material] : Hârtie [Tipul de Bază] : E27, E26 [Bulb] : Becul Nu este Inclus (Bec ca Cadou) [Tensiune] : 110-120 V, 220-240 V
Garanție De Calitate :
Pentru cumpărătorii de acest produs, direct rambursare completă, fără întoarcere, dacă numai calitatea proastă a dovezilor furnizate și s-a dovedit a fi real.
Plata :
Acceptam plata prin intermediul Aliexpress.
Online transport gratuit pretul include doar costul produsului și de curierat percepe, nu include orice fiscale sau vamale taxe care pot fi percepute de client în țară.
Dacă obiceiul de țara ta și nu impune nici o taxa de import, cumpărătorul este responsabil pentru a face astfel de plăți.
Dacă sunteți din Federația rusă,vă rugăm să ne spui numele tău complet în limba engleză.
Dacă sunteți din Brazilia, vă rugăm să oferiți de TVA și de tensiune( 220 V ca default)
Transport :
Am expediat doar la adresa la care este furnizat de Ali Express. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă și actualizată.
Elementele vor fi livrate în termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea de plată de obicei.
Dacă alegeți EMS ca metoda de livrare, vânzătorul are dreptul să aleagă cele mai potrivite expeditor pentru a livra comanda în termen de EMS, DHL, Fedex.
La primirea coletului, vă rugăm să deschideți și să verificați că toate elementele sunt într-o stare bună. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci semneze șofer de curierat acte ca "nu au fost inspectate". Dacă elementul este găsit a fi defect, atunci cererea dovada de raport în scris. Fără această dovadă, vom fi în imposibilitatea de a înlocui orice element deteriorat.

R

Și cumpărătorii aleg