.

.

20buc Mulțime Strada Parcul Grădina Singur Cap Lumini de Felinar Model de Layout N Scara 1/150

20buc Mulțime Strada Parcul Grădina Singur Cap Lumini de Felinar Model de Layout N Scara 1/150

RON 20.00
RON 21.44
-7 %
Din mărfuri


20buc Mulțime Strada Parcul Grădina Singur Cap Lumini de Felinar Model de Layout N Scara 1/150
Descriere :
Aceste delicate model de lumini de stradă sunt în principal utilizate în procesul de predare, fotografie, și de diferite tipuri de modelul scena. Fiecare dintre ele este completat cu fire și are un singur cap, care pot fi aprinse cu 6 V putere. Aceste model de lumini de măsură de aproximativ 7cm mare. Aprinde model de layout cu acest minunat model de felinar! Descriere : Un pachet de 20buc model de lumini de stradă, Fiecare are un singur cap, completat cu fire si becuri utilizate în Principal pentru a decora modelul layout Tensiune : 6 V Putere : 1 W Inaltime : Aprox.7 cm Scara : 1 : 150 Material : Plastic Culoare Principala : Alb vă Rugăm să taie la fiecare 30 de minute pentru durabil de a utiliza. Aceste lumini nu pot fi luminat continuu pentru prea mult timp, dacă nu, cauciuc înfășurat pe bec se va topi
Inclus în pachet
> 2 0 buc Lampadar
Plata Escrow . Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 8-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur . Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul . Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră.

R

Și cumpărătorii aleg