.

.

Fodsports 2pc M1-S Cască Cască Interfon 4 Piloti Bluetooth rezistent la apa Grup Handsfree Mortorbike Memento Voce

Fodsports 2pc M1-S Cască Cască Interfon 4 Piloti Bluetooth rezistent la apa Grup Handsfree Mortorbike Memento Voce

RON 516.00
RON 717.28
-28 %
Din mărfuri


Dacă ai nevoie doar de o bucată interfon, vă rugăm să faceți clic pe imaginea de mai jos.
Fodsports 2 buc Casca Motocicleta Interfon setul cu Cască Bluetooth
4 piloti vorbesc în același timp
2000 M Grup Mortorbike interfon impermeabil Bluetooth BT
Caietul de sarcini : 1.Produsul este pentru grup interfon , motocicliștii pot vorbi cu o altă cadrul grupului, interfon distanta poate ajunge la 2000 de metri(4 piloti), de până la 120 km/h viteza de lucru. 2. Suport 4 popoare vorbesc în același timp. conecta mai bluetooth interfoane 3.De înaltă fidelitate, bass, sunet HIFI de calitate 4. Efectua apeluri de pe telefonul lor mobil, cum ar fi : 1) de a Primi un telefon mobil în mod automat, auto răspunde; 2) Apel, răspuns apel, apel respinge, sună închide; 3) reapelarea Ultimului număr & apelarea vocală; 4) solicitarea de Voce și să se joace de muzică; 5) Se pot conecta doua telefoane in acelasi timp. 5. Bucurați-vă de muzică prin bluetooth activare telefon mobil/MP3/GPS. (A2 DP Stereo Muzică) 6. Cu DSP echo anulare și tehnologie de suprimare a zgomotului, cristal de calitate voce clară este garantat într-o mare viteză. 7. Bluetooth 4.1 ,chips-uri de CSR BC8 8.Două căști sunt potrivite pentru toate casca,cum ar fi deschis față și cască integrală 9.Un Design remarcabil, cum ar fi : concav-convex interfață adecvat pentru funcționare orb
1)produsul este pentru grup interfon, motocicliștii pot vorbi cu o altă cadrul grupului, interfon distanta poate ajunge la 2000 de metri(8 piloti), de până la 120 km/h viteza de lucru. 2) Suport 8 popoare vorbesc în același timp. Până la 500 m între 2 dispozitive
Efectua apeluri de pe telefonul lor mobil, cum ar fi : 1) de a Primi un telefon mobil în mod automat, auto răspunde; 2) Apel, răspuns apel, apel respinge, sună închide; 3) reapelarea Ultimului număr & apelarea vocală; 4) solicitarea de Voce și să se joace de muzică; 5) Se pot conecta doua telefoane in acelasi timp.
Unul M1-S se pot conecta 3 dispozitiv Bluetooth în același timp,dar altele doar conectați un dispozitiv bluetooth simultan.
Un singur buton pentru a comuta pe comanda vocală, dar telefonul trebuie să fie echipate cu comanda vocală.
600m AH baterie volum :
1) Standby : 1 săptămână
2) Vorbind de timp : 12h de telefon mobil
3) 10h de bluetooth intercom
4) adaptor de alimentare : DC 5 V 500m A
M1-S-a puterea funcția de detectare, atunci când dispozitivul este pornit, apăsați scurt de volum"-" și de volum"+" în același timp, Înregistrați mesajul va spune puterea de peste 90%, putere de peste 50%, de putere mai mică de 50%, de putere mai mică de 10% vă rugăm să reîncărcați imediat.

R

Și cumpărătorii aleg