.

.

Primavara/Toamna Drăguț Papion Cu Dungi Femei De Casa Papuci De Casa Pentru Interior Talpa Din Cauciuc Bedroom House Bumbac Pantofi Flats Cadou

Primavara/Toamna Drăguț Papion Cu Dungi Femei De Casa Papuci De Casa Pentru Interior Talpa Din Cauciuc Bedroom House Bumbac Pantofi Flats Cadou

RON 47.00
RON 67.72
-31 %
Din mărfuri


Primavara/Toamna Drăguț Papion cu Dungi Femei de Casa Papuci de casa Pentru Interior Talpa din Cauciuc Bedroom House Bumbac Pantofi Flats Cadou Dacă vă aflați în nevoie de clienții en-gros, vă rugăm să contactați-mă. Eu va oferi un aviz favorabil preț engros. Lotul este de 30 de perechi de ambalare : Vom elimina tag-ul, verificați cu atenție calitatea produsului și apoi expediate. Ambalate cu mâna. (Oaspeții din rusia va rugam sa completati corect numele destinatarului [numele complet])
Bine ati venit
Despre Produse : șansă Reală de imagini. Produse de înaltă calitate, exportate în statele UNITE ale americii; Dimensiunea standar. Formă frumoasă, material moale, îmbrățișând caldura. Simplu, generos, pentru a atrage ochiul.
Despre logistica : e Packet : Am deschis 31 de Țări ! În prezent, numai în Statele Unite, Ucraina, Noua Zeelandă , Federația rusă , pentru a obține Transport Gratuit , Alte țări trebuie să plătească aproximativ 2 dolari în taxe . Poate aduce mai rapid serviciu ! Atâta timp cât ai cumpara greutate de bunuri a atins 550g poate fi realizat e Packet Transport Gratuit ! Viteza de Aproape EMS !
Normal : 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație;
Circumstanțe speciale : 15-20 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație;
China Post Aer Înregistrat Mail :
Normal : 16 - 35 de zile sau cam asa ceva pentru a ajunge la destinație;
Caz Special : 35 - 60 de zile pentru a ajunge la destinație; Excepții (circumstanțe speciale includ dar nu se limitează la : forță majoră, de control vamal, politica de ajustare și de sărbătorile importante din Europa, etc.).
Afișare produs

R

Și cumpărătorii aleg