.

.

Motocicleta de Aluminiu Cam Raft Camera Suportului Pentru BMW R 1200 GS LC 2013- R 1200 GS LC ADV 2014- Titan

Motocicleta de Aluminiu Cam Raft Camera Suportului Pentru BMW R 1200 GS LC 2013- R 1200 GS LC ADV 2014- Titan

RON 144.00
RON 159.96
-10 %
Din mărfuri


Pentru Mai Multe Produse :
Stare : Nou&N instalate Trebuie să fie instalat de către profesioniști cu experiență sau.Multumesc.
Inovatoare de fotografiat trepied pentru BMW. Am creat mai multe camera rafturi pentru fiecare diferit BMW model, adaptate individual și discret numai pentru Go Pro Hero. În plus, gama noastră de produse este în continuă expansiune. Scopul nostru este același de fiecare tip : vrem să garanteze un absolut camera stabil de operare și dorința de a crea o armonică și coordonat de design pentru fiecare motocicleta stil. Am dori să vă oferim un produs care satisface toate parfumurile cererii de Guard Concept-Serie, pentru toate intențiile și scopurile.
De neclintit, stabil și absolut fără vibrații.
De Brand Nou 100%
Culori : Ca imaginea prezentată
Cantitate : 1 Set
Ușor de instalat, Fără Instrucțiuni de Instalare
Montarea : B M W vă Rugăm să vă Asigurați Această Parte se Potriveste Pentru Motocicleta Inainte de a comanda
R 1200 GS LC 2013-2016
R 1200 GS LC ADV 2014-2016
Atenție : Toate de impozitare pentru personalizat din țara cumpărătorului nu este inclus in pret.
Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți :
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste additionalcosts va fi înainte de licitare / cumpărare.
1.În prezent putem furniza următoarele țări( taxa este gratuit)de către EMS :
SUA, CANADA, Australia, Noua Zeelandă, Grecia, Italia, Elveția, Austria, Germania, Irlanda, Belgia, Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, dacă țările nu sunt enumerate mai sus,puteți face, de asemenea, un ordin .
2.Am expediat carenaj pentru următoarele țări prin E-EMS : Japonia,Coreea de Sud,Spania,Franța ,marea BRITANIE,Olanda,Ucraina etc.
3.Țările de mai jos sunt expediate prin China post Air Parcel : Rusia ,Brazilia ,Polonia,România,Portugalia etc.
Plata
În prezent, puteți plăti folosind Visa, Master Card, Western Union, Qiwi și transfer bancar. Aflați cum de a plăti cu cardul de credit, să Învețe cum de a plăti prin Transfer Bancar, să Învețe cum să plătească cu Western Union, Pentru mai mult ajutor, Contactați-mă,
Vom aprecia dacă ne lăsați un feedback pozitiv.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ne lăsați rating de cinci stele,pentru că feedback-ul pozitiv si rating de cinci stele sunt ceea ce ne străduim pentru.Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături,vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ,ne willdo noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

R

Și cumpărătorii aleg