.

.

CNC Amortizor de Direcție Set Stabilizator Cu Suport de Montare Assemblly Pentru DUCATI 848 DUCATI848 08 09 10 2008 2009 2010

CNC Amortizor de Direcție Set Stabilizator Cu Suport de Montare Assemblly Pentru DUCATI 848 DUCATI848 08 09 10 2008 2009 2010

RON 284.00
RON 316.00
-10 %
Din mărfuri

100% De Brand Nou.
Implicit Culoare : ca imagine.
Pret pentru 1 bucata amortizor de direcție și 1 set de suport. CNC Prelucrate cu 6061-T6 aluminiu și greu anodizat.
Completați sistem de amortizare utilizeaza viteza-sensibile tehnologie.
Ajută la menținerea control si reduce oboseala
Ultra precizie mașină de tăiat pentru super lumina greutate constructii, de înaltă precizie și calitate.
Fabricat din aluminiu durabil pentru forta extrema.
Instalare ușoară, fără nici o modificare necesară.
Anti-oxidante și de lungă durată.
Amortizoarele sunt complet reglabile și pot fi ajustate în 23 de funcții pentru a vă ajuta să găsi cele mai bune conditii de control. Twin-tube clemă asigură că forța de prindere a clemei tubului nu împiedică piston. Azot sub presiune, căldură expansiune rezervor previne formarea de bule de aer. Praful nu va fi capabil de a obține cu triplă funcție de garnituri care asigură că praful nu poate intra și ulei nu poate ieși.
Amortizorul de direcție reduce acest risc la un nivel minim. Rezervor de târfe și vibrațiile sunt interceptate de amortizor. Ca urmare ai o bicicleta care dirijează modul în care sunt obișnuiți să-și reacționează așa cum ar spera în circumstanțe neașteptate.
Montarea :
DUCATI 848 08-10
1.Nu cumpara daca nu confirma, le puteți folosi, doar cere-ne pentru desen detaliat pentru a verifica dacă acestea se potrivesc. 2.Veți primi elementul fel ca la poze. poate unele diferențe privind culoarea ca lumină în timpul fotografierii.
3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul articolului. Aceasta înseamnă compania de transport maritim va percepe aceste taxe de la tine, dacă doriți pentru a obține elemente.
1.Ca bunul nostru cumpărător, doresc ne pot da feedback-ul pozitiv după ce primiți produsele noastre de înaltă calitate. Întotdeauna avem discount sau cadou pentru al doilea-de a cumpăra a clienților, care să ne dea feedback-ul pozitiv. 2.Am arătat timp de livrare către clienți, astfel încât nu ne lăsa feedback-ul negativ în cazul în care pachetul a sosit cu întârziere, aceasta este cauzată de compania de transport maritim. 3.Nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări, vă vom răspunde în 12 ore. Nu deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ cu ușurință , încredere în noi și ne e-mail direct , toate problemele pot fi rezolvate. Alipay este de Preferat. T T ,West Union ,Paypal, de asemenea, acceptabil. 1.Vă rugăm să ne contactați prin e-mail în termen de 30 de zile, dacă ai nevoie de o revenire. 2.Articol returnat trebuie să fie în starea inițială, trimis produsul inapoi la adresa am să vă spun.

R

Și cumpărătorii aleg