.

.

Miababy( 5pcs/lot) Cârlig&Bucla de OPERARE, de Buzunar Pânză de Scutec,se potrivesc 5-15 kg copilul,cu sau fără bambus introduce

Miababy( 5pcs/lot) Cârlig&Bucla de OPERARE, de Buzunar Pânză de Scutec,se potrivesc 5-15 kg copilul,cu sau fără bambus introduce

RON 118.80
Din mărfuri


Stimate client,
Multumesc pentru timpul acordat pentru a citi acest mesaj. Există mai multe și mai mulți clienți cer pentru prețul en-gros, pentru o mai bună c o mmunication, ne-ar dori să lista unele raspunsuri de mai jos :
1.Dacă sunteți un angrosist și un plan de a comanda 50pcs, 100buc sau mai multe, pls lasa-mi un mesaj, aș dori să vă oferim ca pe cant. desigur , unele reduceri de ordin mai mare.
2.De ordin mai mare (50pcs,100buc sau mai mult), în mod normal, vom trimite colete prin express (DHL, Fedex, UPS, Arames sau SF-express etc.).Dacă preferați alții, vă rog să-mi spuneți.
3.Ne-am putea declara valoarea ai vrut, dar, probabil, ai nevoie de asemenea să plătească unele taxe de import. Plata pentru impozite este o obligație de cetățean, vă rugăm să nu pune costul pe mine dacă sunt percepute de către organele vamale. vă rugăm să verificați legislația înainte să-mi dea indicații.
Bucurați-vă de cumpărături
Miababy
Miababy scutec cu buzunar larg picioare și scurgeri de gardieni, în mod normal, mult mai sigur decât regulate acoperă, dar dacă ai pus foarte îngust introduce cu mai puțin absorbant în capac, nu putea asigura non permeabil (urina s-ar putea scurge din cusătură).
Acum oferim soluția : bambus introduce lansăm este facut din 3 straturi de mare greutate bambus tesatura de bumbac cu un strat de cazare-piele de căprioară uscat cârpă pe partea de sus, foarte confortabil și non permeabil.
Pânză piele de căprioară este un fel de stea-material uscat și, de asemenea, ușor de spălat, puteți pune piele de căprioară pânză de față pentru pielea copilului;pe de altă parte, dacă copilul prefera materiale naturale, trebuie doar să ia bambus partea spre piele, una produt dar dublu scop!
Vă rugăm să găsiți o combinație de mai jos :
1. Buzunar scutec numai (clientul trebuie să cumpere insertii separat);
2. Pe timp de zi : Buzunar scutec *1 + Bambus bumbac introduce *1 ;
3. Pe timp de noapte : Buzunar Scutec*1 + Bambus bumbac introduce*2
Observații :
· 1. Bucla exterioară, ar putea face scutec mai mici;
· 2. Interior bucla, pentru a acoperi cârlig, asigurați-vă că nu cratching in masina de spalat;
· 3. Piele de căprioară pânză interioară, super moale și să rămână uscat;
· 4. Buzunar larg, a pus introduce cu ușurință;
· 5. Buzunar de acoperire;
· 6. Dublu scurgeri de paznici, ține picioarele ușor și non permeabil.
· 7. PUL exterior, rezistent la apa si respirabil;
· 8. Talie lung buclă, durabil si usor de reglare.
Remarci : puteți alege mai multe printuri dacă aveți de gând să palce o comanda en-gros, trebuie doar să lăsați-mi un mesaj;
Stocul nostru se schimbă de zi cu zi, vă rugăm să păstrați legătura ca să putem lua legătura cu tine dacă nu există nici o imprimare din stoc;
Pentru clienții mari,dacă doriți să plasați o comandă(alege printuri de la amprentele noastre specimene pentru a face propriul dvs.

R

Și cumpărătorii aleg