.

.

X AUTOHAUX Masina de Înlocuire de Intrare fără cheie de la Distanță Cheie Fob Clicker Transmițător de Control Pentru Ford CWTWB1U345 GQ43VT11T 8S4T-15K601-AB

X AUTOHAUX Masina de Înlocuire de Intrare fără cheie de la Distanță Cheie Fob Clicker Transmițător de Control Pentru Ford CWTWB1U345 GQ43VT11T 8S4T-15K601-AB

RON 16.00
RON 17.96
-11 %
Din mărfuri


Compatibilitate : ID FCC : Pentru CWTWB1 U212; CWTWB1 U331; CWTWB1 U345 GQ43 VT11 T Număr Parte : Pentru 4 B 2 S4 T-15 K601-AB; 8 S4 T-15 K601-AB vă Rugăm să verificați de mai sus compatibilitate număr parte. Vă rugăm să fi sigur că vehiculul dumneavoastră este listat pe ghid. De asemenea, vă Rugăm să asigurați-vă că dvs. curentă cheie si telecomanda arata ca cei imagine pentru a se asigura că această Înlocuire Cheie Fob va lucra pentru tine.
Programare : programare Gratuit vor fi furnizate în acest site : http : //www.keyfobprogram.com 2011+ și mai presus de modele de masini va necesita un dealer sau lăcătuș la program de la distanță a autovehiculului. Notă : Dacă nu știți cum să program, pls e-mail-ne. Vă mulțumesc!
Incluse : 1 x Mașină de Intrare fără cheie de la Distanță
Disclaimer : Toate numele de produse, marci, logo-uri și alte mărci în vânzările noastre de informații sunt proprietatea deținătorilor lor. Acestea sunt folosite pentru a simplifica identificarea de piese adecvate pentru un anumit vehicul. Niciuna dintre companii sau mărci comerciale afiliat cu, aprobă sau sponsor noi sau produsele noastre.
1x Mașină de Intrare fără cheie de la Distanță
S hipping Elemente
Toate articolele vor fi expediate în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.
Notă : China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială. Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei. Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii. În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență.
Retur Și Garanție
Întoarcere : Dacă elementul DOA(Ziua Sosirii),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile, Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element. Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi
Garantie : Toate element Vine cu Bază de 3 Luni Vânzătorii de Garanție, în cazul în care elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuire fără Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Dacă elementul Defect după 3 Luni, Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi, va Vom contacta furnizori sau fabrica de Garanție. Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite înlocuit-o.
Feedback-ul
Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

R

Și cumpărătorii aleg