.

.

Tangda 31*19*13 mm / 31X19X13mm / 1.2*0.75*0.5 transformator toroidal putere sau inductor miez de ferită verde

Tangda 31*19*13 mm / 31X19X13mm / 1.2*0.75*0.5 transformator toroidal putere sau inductor miez de ferită verde

RON 75.60
Din mărfuri


Atenție : acest tip de inel magnetic nu este un magnet, este nonmagnetic. fierul nu poate fi adsorbție.
Nume produs : Ferită șirag de mărgele
Diametru exterior (OD) : 31mm An diametru interior (ID) : 19mm High (HT) : 13mm
Știi
O : vă Rugăm să descrieți în funcție de dimensiunea paginii pentru a cumpăra, în funcție de dimensiunea magnetului de vânzări, unitate mm (milimetri), magnetice pozitive și negative abateri, nu cumpara imaginat!
Doi : Pozele sunt 100% într-un fel de tir, din cauza externă de lumină și aparat de fotografiat focală factor, fizică și imagine pot fi diferite, sau aspectul de culoare, cum ar fi loturile de produs apărea ușor diferite, este un fenomen normal nu afectează utilizarea, imagine doar pentru referință , vă rugăm să prevaleze în natură.
Trei : Inel este fragil, asigurați-vă că pentru a verifica atunci când dacă curier magnetic de suprafață intactă și apoi să semneze, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.
Patru : Onestitatea este vânzător de înțelegerea tradițională a virtuților un cumpărător. Orice probleme pot fi negociate cu orice probleme pot fi rezolvate. Produsele cumpărate aveți orice probleme, prima data sa ne contactati, va vom ajuta să rezolve prima dată.
De asemenea, cunoscut magnetic din ferită șirag de mărgele, este frecvent utilizat în anti-bruiaj electronic componente de circuit, zgomot de înaltă frecvență are o bună inhibiție, de uz general de ferită materiale (Mn-Zn) Este de făcut.
Inel de la diferite frecvențe diferite impedanta de caracteristici, de obicei, în joasă frecvență impedanță este foarte mic, atunci când frecvența semnalului crește impedanța magnetic performanță dramatic.
Știm cu toții că cea mai mare frecvența, cu atât mai probabil pentru a radia afară (pentru a cumpara de înaltă calitate șasiu computer este de a reduce electromagnetice de scurgere), și general liniile de semnal sunt nici scut, atunci aceste linii de semnal a devenit very Good antenă pentru a primi toate tipurile de dezordine înconjurător de înaltă frecvență semnale, iar aceste semnale au fost suprapusă pe semnalul de transmisie, chiar schimba original utile de transmitere a semnalului. Deci, în inelul de acțiune, astfel încât duratele normale de semnal de bun, dar foarte bun suprimarea de înaltă frecvență semnale de interferență, și low cost.
Deci, toată lumea în monitorul linie de semnal,USBCable, și chiar high-end, tastatura, mouse-ul punctul de vedere al tipului de plastic forfetare-un inel nu este surprinzător.
Inelul se alege
Întregul pachet de cablu printr-o ferită de șirag de mărgele constituie un mod comun sufoca, dacă este necesar, poate fi, de asemenea, în inel pe partea de sus a cablului în jurul valorii de câteva ture.

R

Și cumpărătorii aleg