.

.

JIEYANG JY0508 JY-0508 5KG Profesionale Trepied trepied/Trepied Video/Dslr VIDEO Trepied Cap Fluid de Amortizare pentru video

JIEYANG JY0508 JY-0508 5KG Profesionale Trepied trepied/Trepied Video/Dslr VIDEO Trepied Cap Fluid de Amortizare pentru video

RON 432.00
RON 785.40
-45 %
Din mărfuri


DHL sarcina Max 5 KG Profesionale JY0508 JY-0508 Trepied trepied/Trepied Video/Dslr VIDEO Trepied Cap Fluid de Amortizare pentru video
Trepied Profesional + Detașabil Cap Video Fluid Kit
Capacitate de incarcare : 5 kg
Inaltime maxima : 1640mm
Lichid de amortizare sistem de cap pentru buna rotire și înclinare pentru înregistrare
Un Built-in bula de nivel pentru poziție orizontală
Vine un portabil sac moale pentru protejarea și ușor de a transporta trepied
Inclus :
1x JY0508 Trepied Video
1x Cap Video Fluid
1x Protecție Geantă de transport
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.
Transport
Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.
Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.
Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Se întoarce Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

R

Și cumpărătorii aleg