.

.

2017 Stil Nou Con De Duze De Pulverizare Mașină De Con Gol GighAtomization Duza De Pulverizare Mașină De Accesorii Made In China

2017 Stil Nou Con De Duze De Pulverizare Mașină De Con Gol GighAtomization Duza De Pulverizare Mașină De Accesorii Made In China

RON 39.60
Din mărfuri


dimensiunea eșantionului pentru măsurarea efectivă de prelevare a probelor, pot exista unele erori
Expediție
Pachetele vor fi livrate în termen de 1 ~ 2 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.
Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile dvs. (numele complet, detaliat adresa, codul poștal și numărul de telefon) este corecta inainte de a comanda, astfel că pachetul poate fi livrat cu succes.
Plata
Acceptam Alipay, T / T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, la rândul său, sarcina este pentru partea de client. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile.
După Serviciu
Când primiți elemente, dacă există probleme în legătură cu aceasta, aveți nevoie să ne contactați prima dată și ne oferă suficiente dovezi. Dacă se dovedește a fi rupt sau operație greșită, vom livra cele mai noi articole la tine cât mai curând posibil.
Feedback-ul
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice problemă, nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

R

Și cumpărătorii aleg