.

.

Instrumente Pedichiura Picior De Îngrijire Instrument De Cuțit Cu Mâner Pisa Peeling Picior Fișier Exfoliant Picioare Toe Exfoliaza Picioarele Grijă -27

Instrumente Pedichiura Picior De Îngrijire Instrument De Cuțit Cu Mâner Pisa Peeling Picior Fișier Exfoliant Picioare Toe Exfoliaza Picioarele Grijă -27

RON 10.00
RON 13.44
-26 %
Din mărfuri


Instrumente Pedichiura Picior De Îngrijire Instrument De Cuțit Cu Mâner Pisa Peeling Picior Fișier Exfoliant Picioare Toe Exfoliaza De Îngrijire De Picioare
Informații despre produs
Numele : Picior De Fișier
Material : importate din oțel inoxidabil +lemn
Dimensiune : aproximativ 14 CM*2.8 CM
Pachet :
1* Picior de îngrijire instrument
Vom scrie o valoare mai mica pe colet pentru a evita producerea tarife. Fiecare țară are diferite tarife politică. Noi nu percepe nici un impozit pe vânzări și taxe de manipulare.
În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare de livrare tranzacție.
Vă rugăm să verificați locale personalizate legislația și vizitați local departamentul vamal-ul inainte de achiziții.
În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată / Vânzător metoda de transport maritim ,Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , vă rugăm să ne contactați pentru a plăti pentru un plus costul de transport maritim , multumesc .
Ta satisfication este mereu în căutarea noastră , vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice probleme sau întrebări ,vă mulțumim !
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ , vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema . Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

R

Și cumpărătorii aleg