.

.

Datyson Full Metal Versatil Montare Trepied Adaptor pentru Binoclu de Fotografiere de Vânătoare Bird Watching

Datyson Full Metal Versatil Montare Trepied Adaptor pentru Binoclu de Fotografiere de Vânătoare Bird Watching

RON 33.00
RON 43.52
-24 %
Din mărfuri

Descriere produs : Barska trepied adaptor vă permite să montați un binoclu la un trepied sau o fereastră de montare. Este solid și robust. Se potrivește cel mai binoclu dotat cu adaptor șuruburi. Vă ajută să vizualizați obiect cu mai multă stabilitate pe un trepied. Solid și robust se Potrivește cel mai binoclu dotat cu adaptor șuruburi Pentru a fi utilizate cu trepiede sau fereastra se monteaza Extrem de la îndemână și portabil Partea inferioară are un tampon de cauciuc așezat într-un cap înecat zona de bază și culoare, astfel încât acesta nu va zgâria fixare trepied suprafață toată lungimea de la partea de jos de la baza la partea de sus a butonului, care strange la binoclu este exact 4 1/8 inch lung. Grosime în cel mai subțire punct de-a lungul arborelui este 5/16 inch și 1/2 inch la cele mai groasă aproape de baza. Lățimea arborelui în partea de sus este de 7/8 inch merge în jos la partea de jos se lărgește la 1 1/4 inch. Baza este de 1/4 inch grosime și triunghiulare, în cel mai larg la bază de 1 1/4 inch și mai ingusta 3/4 inch. Dacă ai fost la măsura de jos de la baza la partea de sus a șurubului său exact 3 7/8 inch pe verticală. Butonul este 3/4 inch grosime și 3/4 inch lung. Șurubul este de 1/4 - 20 filet gaură pentru șurub adaptor pe trepied este de 1 cm adâncime și 1/4 - 20 de fir. Pe fir întins pe buton pentru a atașa adaptor trepied pentru un binoclu este exact 1/4 inch lung. Greutate : 87g Pachetul Include : 1 x Binoclu Montare Trepied Adaptor
DESPRE PLATĂ
Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
DESPRE TRANSPORT
1) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.(nave în termen de 10 zile)
2) Nava prin China Post Air Mail,cândva prin Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Timp de livrare : 15-35 zile)
Notă : cele Mai multe zone din Brazilia,Ruassia ia mai mult de 50 de zile,vă rugăm să așteptați cu răbdare.
3) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
4) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
5) Suntem în imposibilitatea de a lua orice responsabilități pentru vamală întârziere sau fiscale.Cumpărătorul trebuie să responsabil pentru taxe de import suplimentare,taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.
DESPRE RETURNARE ȘI RAMBURSARE
1) a se Întoarce acceptat dacă produsul(ele) este(sunt) nu așa cum este descris,vom suporta toate costurile de transport maritim;sau vă păstrați produsul(ele) si sunt de acord rambursare cu noi.

R

Și cumpărătorii aleg