.

.

Copiii masina electrica accesorii cărucior de automobile roti pneumatice pneumatice anvelopa roata cauciuc jucărie anvelope 30cm

Copiii masina electrica accesorii cărucior de automobile roti pneumatice pneumatice anvelopa roata cauciuc jucărie anvelope 30cm

RON 60.00
Din mărfuri


Cele mai recente jumbo roți gonflabile, interior tuburi mai groase , calitatea este OK ( înainte de conversie pro bună dimensiune cantitate ! )
Cele mai cărucior poate fi schimbat pentru anvelope pneumatice.
General Copiii masina electrica rotile sunt din plastic , nu șoc , frecare, nu este suficient, ușor să alunece.
Pune anvelope gonflabile, nimic să vă faceți griji despre aceste probleme, copilul mai sigur.
Gonflabile roata beneficii sunt următoarele :
Prima este durabil , gonflabile roata anvelopa de cauciuc , și un tub de cauciuc, anvelope-i mai durabile decât plastic , ciment special , nisip, rutier , viață lungă, de mai multe ori .
Al doilea mini dovada, nu ușor pe podeaua lustruită antiderapant . Pentru a reduce zgomotul în cameră .
Al treilea cutremur , gonflabile roata sunt anvelope umflate , mai bine elasticitate .
Dacă sunteți din Chile, Brazilia, Elveția, Suedia, Spania și alege UPS sau Fedex sau DHL comerciale exprimă pentru a trimite produsele.Vă rugăm să scrieți Vamal codul fiscal( Brazilia : CPF, Chile : RUT ), cu scopul de.Vă mulțumesc foarte mult!
China poștale saci și pachete de Logistică site-ul : 17track.net/en/
1.nu ne asumăm tarifare. pentru că este comerțul transfrontalier, unele țări vor avea tarife, taxe care nu suntem responsabili.
2.Element de prelucrare a timpului : timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Cea mai mare parte,timpul de procesare poate fi de 2 până la 5 zile lucrătoare.
3.Dacă nu ați primit bunurile, va fi mai mult decât timpul de primire, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine, vom prelungi timpul de livrare.
4.Vă rugăm să nu dau produsele Noastre feedback-ul rău pentru că logistica este lent
Companie de logistica este țara, nu putem controla, putem face este că mai devreme de livrare.
1.Pozitiv Fedback (5 stele) este foarte important pentru noi,vă rugăm să de două ori înainte de a părăsi feedback-ul.
2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și vă rog să aveți încredere în noi!

R

Și cumpărătorii aleg