.

.

2017 WINMAX Fierbinte de Vânzare Pliante Gimnastica PVC Albastru/ Roz/ Purpel Esterilla Yoga Mat

2017 WINMAX Fierbinte de Vânzare Pliante Gimnastica PVC Albastru/ Roz/ Purpel Esterilla Yoga Mat

RON 115.96
Din mărfuri


PVC Eco-friendly Yoga Mat/Gimnastică Covoare
Caracteristici : Usoare, confortabile si lavabila Excelent lipicios, non-alunecare de suprafață asigură o bună aderență Înaltă calitate PVC dau o pernă moale simt Familie și sala de Gimnastică sunt d Fitness Republica Termică Plastic Elastomer (TPE) Yoga Mat
este un instrument de mare pentru a vă ajuta să atinge obiectivele de sănătate și de fitness.
Sale spuma densa construcții oferă o prindere anti-alunecare pentru o tracțiune excelentă.
Liber de toxine, PVC, latex și cauciuc natural (care poate provoca reacții alergice), și 100% biodegradabile. Ideal pentru yoga, Pilates sau alte exercitii de podea.
Direcții :
Curat Fitness Republica TPE Saltea de Yoga o dată pe săptămână, sau ori de câte ori este necesar. Nu folosiți o mașină de spălat sau un uscător. Ștergeți mat cu o cârpă în spuma sau praf de rufe soluție. Apoi clătiți cu apă și ștergeți umezeala rămasă de pe saltea cu un prosop sau o cârpă. Beneficii :
Ideal pentru yoga, pilates sau alte exercitii de podea. Liber de toxine, PVC, latex și cauciuc natural. Biodegradabile și reciclabile.
YOGI SFATURI :
* Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun înainte de clasa a reduce orice uleiuri naturale în mâinile tale.
* Nu folosi creme sau uleiuri pe mâini sau pe picioare înainte de a practica.
* Păstrați întotdeauna un prosop aproape de tine pentru a șterge transpirația.
* Dacă este necesar, utilizați un Yoga fără Alunecare pe bază de Colofoniu Sac pentru a absorbi transpirația și crește de prindere putere.
* Pentru a păstra mat proaspăt și curat cu spray Organic Saltea se Spală în mod direct pe saltea după utilizare. Acest lucru se va dezinfecta, a restabili și menține mat liber de bacterii.
* Puteți curăța Eco-Friendly mat o dată pe săptămână sau ori de câte ori este necesar. NU PUNEȚI ÎN MAȘINA DE SPĂLAT SAU USCĂTOR.
- Metoda 1 : Ștergeți mat cu lenea înmuiată în săpun sau spălătorie soluție de alimentare. Clătiți cu apă și ștergeți mat cu un prosop sau o cârpă.
- Metoda 2 : se Adaugă 200 ml de otet alb la o cadă de apă caldă. Se amesteca bine. Se mat în cadă și se înmoaie timp de 30 de minute. Rola matin un prosop uscat pentru a absorbi excesul de apă.

R

Și cumpărătorii aleg